Sandacz

Sandacz z grzybami

Autor: JaGa Opublikowano: Grudzień 18th, 2008

Sandacz z grzybamiFot.  Atlas ryb słodkowodnych SANDACZ Z GRZYBAMI        Składniki: duży sandacz (ok.1 kg), tłuszcz do smażenia, mąka, 2 cebule, 400 g pieczarek lub świeżych grzybów leśnych, pół  szklanki śmietany, pęczek natki, sól, pieprz, gałka muszkatołowa. Przygotowanie: Rybę oczyścić, []

Reklama

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s