Sum

Sum w śmietanie z rodzynkami

Autor: JaGa Opublikowano: Grudzień 17th, 2008

Sum w śmietanie z rodzynkami

Sum w śmietanie z rodzynkami Składniki: ♦  780 g ryby ♦ 50 g tartego chrzanu ♦ kilka listków natki ♦  pęczek włoszczyzny (bez kapusty) ♦ sok z cytryny ♦ sól,  pieprz ♦ 2/3 szklanki śmietany ♦ cukier ♦ 30g rodzynek. Przygotowanie: 1. Suma sprawić, umyć, pokroić na plastry. Oprószyć solą, skropić []

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s