Węgorz

Zapiekany węgorz

Autor: JaGa Opublikowano: Grudzień 17th, 2008

Zapiekany węgorz   ZAPIEKANY WĘGORZ Składniki: 2 sprawione węgorze (po 450 g), 1/8 l oleju, sok z cytryny,  2-3 cebule, 2 ząbki czosnku, 2 strączki ostrej papryczki, duża marchew, 80 g selera naciowego, łyżka kaparów, łyżka posiekanej natki, świeżo zmielony pieprz, łyżeczka []

Reklama

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s